Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с хидравликата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с хидравликата

Днес нещо си прецаках хидравликата. Тръгнах с пълна гас и пълен ляв и след това се получи някакъв проблем , който не можах да разбера. Хидравликата ми спря да рабоботи на ниски обороти а след 2000 оборота работи нормално . Аз си мисля да не се е разхлабил ремъка и за това да приплъзва ролката на помпата , че май и работната температура на водата ми се повиши стана около 92 градуса . Някой ако знае нещо моля да пише .
    Alfa Romeo 156 1.8ts 99'

Един съвет.Никога не навъртаите напълно волана,оставяйте си към 4-5см до пълен за да не си потрошите волана.А иначе сори ама незнам какво да ти кажа за проблема.Ремъка можеш да го разгледаш ако си свалиш гумата и предпазните кори...тва е начина за да го огледаш,и ако се е разместил към ролката можеш да го наместиш.
    Oще една дупка и се гръмвам с нож.
    156 2.4 JTD

Comment

Тва баце ми прилича на счупена пружинка на преливния клапан. Преди имах същия проблем само, че колата тогава ми беше ХОНДА сивик, и клапана се намираше на самата помпа беше мноо ласно за поправка, а на алфата незнам каде се намира нека някои дето го е праил да каже.
      156 - 1.8ts

Comment

Neznam mai be6e ot kompiutara ne6to tai kato tazi sutrin kogato q zapalih i nqma6e ni6to i 6te q zanesa da q proverqt za gre6ki
        Alfa Romeo 156 1.8ts 99'

Comment

Working...
        X